Toiminta - Gloucester
Gloucester
virtuaalitalli | a sim-game stable

Toiminta


© Tallin omaisuutta x 2 | Flickr.com - Tambako the Jaguar by sa, smerikal by

Toimintamme on vasta alussa, mutta tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu eri lajien kilpailujen järjestäminen sekä kasvatustoimintaa. Koska käytössämme on erittäin laadukkaat puitteet niin este-, koulu- kuin valjakkoajokilpailuihinkin, tulemme järjestämään kisoja laidasta laitaan.
Tulethan vierailemaan tällä sivulla uudestaan, kun olemme saaneet toiminnan aktiiviseksi ja kilpailutoiminnan pyörimään.

Kasvatus

Kasvatuksessa painotamme lähinnä puoliverirotuja, sekä suomenhevosia. Tallista löytyy kuitenkin paljon myös muun rotuisia siitoshevosia, joiden jälkeläiset jatkavat uudelle omistajalle tai jäävät jatkamaan sukua kotitallile. Tavoitteenamme on jalostaa hyviä käyttöhevosia, joissa on potentiaalia niin kisojen menestyjäksi, kuin rakkaimmaksi kotiratsuksikin.

Tällä hetkellä käytössämme ei ole mitään kasvattiliitettä (mikäli mieleesti juolahtaa jokin väännös Gloucesteristä kasvattiliitteeksi, laitathan sähköpostia?). Kasvattimme ilman nimeä rekisteröidään kuitenkin meidän kasvattamaksemme.

Kasvatuksemme ei ole kasvattiryntäys-tyyppiä, vaan varsoja syntyy harvakseen harkituista yhdistelmistä. Koska allekirjoittanut on vielä keltanokka virtuaalihevosten kasvatuksessa, on se vieläkin vähäisempää. Kasvattimme tulevat lähinnä omaan käyttöön, mutta myös myytäviä varsoja tulee syntymään. Ja mikäli juuri sillä hetkellä myytävistä pitkäkoivista yksikään ei ole se sinun oma tulevaisuuden tähtesi, on meiltä mahdollista saada tilausvarsoja. Vaikka varsamme usein ovat kilpailevista vanhemmista, en kasvattajana pistä pahakseni, mikäli hevonen ei tule kisaamaan elämänsä aikana. Pitkäaikainen ja aktiivinen koti, jossa kasvatti ei unohdu, on pääasia.


© Tallin omaisuutta x 3 | Flickr.com - Emma Royle by, Christopher Fitz by nc sa, Jason Janelle by nc, Tambako the Jaguar by sa x 2

Ulkoasu © M Layouts, Kuva © Tallin omaisuutta | VRL-14033 ~ eilwenvirtuaalinen@gmail.com | Kaikki kuvat tällä sivustolla ovat Gloucesterin pitäjän, Eilwenin omia, ellei toisin mainita. Kuvien kopiointi luvatta on rikos!

Gloucester